Ce Este fluxul de Citatii – Citation Flow ?

Citation Flow este o marcă comercială înregistrată de Majestic care se referă la popularitatea unei legături ( backlinkuri ) într-un site fără a ține cont de calitatea acestor legături ( backlinkuri ). Exemplul perfect sunt site-urile porno. Au un flux de citare foarte ridicat, dar aceste legături nu sunt adesea calitative . Un site web cu o mulțime de link-uri îndreptate către acesta va fi influent și va avea un flux de citare bun.
Este bine să știți că, dacă fluxul de încredere crește, atunci fluxul de citare ar trebui să crească și el.

Cu toate acestea, dacă fluxul de citare crește, nu există nicio dovadă că fluxul de încredere va crește și el. Așadar, dacă site-ul dumneavoastra  web indica un flux de citație mare, fluxul dvs. de incredere  ar trebui să obțină un impuls. În cazul în care site-ul dumneavoastra are si flux de incredere mare si flux de citatie mare, acesta va atrage mult trafic organic si se va clasa mult mai bine in cautarile pe Google.

O valoare concepută pentru a prezice cât de influentă ar putea fi o legătură într-un site, luând în considerare legăturile care o îndreaptă. Nu deranjează calitatea linkurilor. Dacă există mai multe domenii care indică o postare pe blog, cu atât este mai influentă. În acest context, este important să știm ce înseamnă „influent”.

Capacitatea site-ului sau blogului dvs. de a avea un impact asupra cititorilor blogului dvs. sau a celor care sunt interesați de nișa dvs. Toți factorii de flux de încredere sunt, de asemenea, factorii pentru fluxul de citări. Dacă fluxul de încredere crește, ar trebui să crească și fluxul de citare. Nu există nicio regulă conform căreia fluxul de citări ar trebui crescut în mod egal cu creșterea fluxului de încredere.

Cu toate acestea, dacă fluxul de citare crește, nu există nicio regulă conform căreia fluxul de încredere ar trebui să crească. Amintiți-vă că, dacă unele site-uri cu un flux mare de citări se leagă de site-ul dvs., atunci veți obține un flux mare de citări cu mai puține linkuri de intrare.

Top