Ce este Fluxul De Incredere – Trust Flow ?

Trust Flow este o masuratoare a indicatorilor SEO ai unui site web si este marca comercială înregistrată de Majestic care analizează cât de de încredere este un site prin măsurarea calității sale. Calitatea este factorul determinant pentru datele esențiale ale acestei valori. Dacă un link îndreptat către site-ul dvs. web este autoritar și calitativ, atunci fluxul dvs. de încredere va crește.

Trust Flow este o valoare comercială înregistrată de Majestic care analizează cât de demn de încredere este un site prin măsurarea calității acestuia. Calitatea este datele esențiale ale acestei valori. Dacă un link care indică site-ul dvs. web este autoritar și calitativ, atunci fluxul dvs. de încredere va crește. Un flux de încredere bun este mai greu de obținut decât un flux de citare, astfel încât fluxul de citare va crește întotdeauna mai mult decât fluxul de încredere și nu dimpotrivă, deoarece există o mulțime de legături, dar nu toate sunt relevante.

Mai mult, chiar dacă dezvoltați o strategie de conectare calitativă, există întotdeauna directoare sau alte tipuri de backlink-uri care nu sunt foarte calitative către site-ul dvs. web. În paralel, se pare că există o corelație directă între fluxul de încredere și traficul organic. Într-adevăr, dacă un site are un flux de încredere ridicat, atunci înseamnă că are o mulțime de backlink-uri calitative, iar Google recompensează backlink-urile calitative. De fapt, veți fi clasat mai sus.

Un flux de încredere bun este mai greu de obținut decât un flux de citare și astfel Fluxul de citare va fi întotdeauna mai mare decât fluxul de încredere și nu dimpotrivă, deoarece există o mulțime de legături, dar nu toate sunt relevante. Mai mult, chiar dacă dezvoltați o strategie de legătură calitativă, există întotdeauna directoare sau alte tipuri de backlinkuri care nu sunt foarte calitative îndreptate către site-ul dvs. web.

În paralel,  există o corelație directă între fluxul de încredere și traficul organic. Într-adevăr, dacă un site are un flux de încredere ridicat, înseamnă că are o mulțime de backlinkuri calitative și Google recompensează backlinkurile calitative prin clasarea site-ului intr-o pozitie ridicata in topul cautarilor. De fapt, veți fi clasat in primele rezultate si asta aduce multe alte beneficii cum ar fi: un numar mai mare de vizitatori, vanzari in crestere, profit in crestere si altele.

Cum să știți ce raport este bun pentru a obține între Citation Flow și Trust Flow? Cum se optimizează încrederea generală a unui site? De exemplu, dacă un flux de citare este 20 și un flux de încredere 40, atunci raportul este 1: 2. Cel mai mare raport este de 0: 9 chiar dacă Google are 98:99. Cel mai bun raport pare să fie 1. Raportul mediu încredere / debitare ar trebui să fie de 0,50. Un raport ridicat va fi livrat către un site web autoritar și de încredere. Ca și în cazul în care site-ul web are un flux de citare mult mai mare decât un flux de încredere, nu există nicio îndoială că site-ul web găzduiește o grămadă de linkuri de calitate scăzută.

Top