Cum Se Realizează Publicarea Conținutului ?

Conținutul nu înseamnă doar postarea de rapoarte lungi sau postări de știri ingenioase, conținutul poate fi videoclipuri, postări de blog, prezentări de diapozitive sau imagini. Rețelele sociale permit acum mărcilor să ajungă la un public mai larg, iar „democratizarea publicării” permite mărcilor să își creeze propriul conținut.

Editorii pot căuta oportunități de a vinde copii ale cărții către librării, școli și colegii, biblioteci, grupuri de interes special și cluburi de carte. De asemenea, își propun să vândă drepturi de peste mări altor companii care vor traduce textul și vor publica cartea pe propriile teritorii.

Unii oameni cred că postarea online se califică drept publicație, deoarece permite mai multor persoane din mai multe locații să vizualizeze lucrările în același timp, ceea ce este similar cu publicația tipărită. Cu toate acestea, legea este clară că copierea neautorizată nu contează ca o publicație legală.

La nivel universitar, refrenul comun este publicarea de continut sau pierirea, funcția unui profesor se bazează pe cât de repede și cât de bine pot publica o literatură captivantă. Astăzi, același lucru este valabil și pentru marketingul bazat pe date; o strategie cheie în marketingul bazat pe date este de a deveni propriul dvs. editor prin publicare de conținut. Publicare conținut nu înseamnă doar postarea de rapoarte lungi sau postări de știri ingenioase, conținutul poate fi videoclipuri, postări de blog, prezentări de diapozitive sau imagini.

„Strategia de conținut” devine rapid la fel de critică în marketingul unei mărci ca „strategia socială”. Iata de ce: În viitorul apropiat, mărcile și organizațiile vor crea noi roluri sau vor spori rolurile existente pentru editori și editori pentru a crea conținut în timp util, relevant și captivant pe toate canalele de socializare.

Rețelele sociale permit acum mărcilor să ajungă la un public mai larg, iar „democratizarea publicării” permite mărcilor să își creeze propriul conținut. „Odată ce introducem un obiect social, trebuie să fim pregătiți să-l facem cu un conținut relevant suplimentar și să creăm un calendar de publicare continut programat special pentru fiecare rețea pe care menținem o prezență.” – B. Solis, autorul cărții Engage

Conținutul trebuie să fie:

În timp util – specialiștii în marketing trebuie să aspire să creeze conținut veșnic verde sau conținut la fel de potrivit astăzi, așa cum sunt peste șase luni de acum.

Relevant – tot conținutul ar trebui să fie de interes pentru publicul dvs. și să fie orientat pentru a-i informa și educa.

Captivant – conținutul plictisitor bazat pe jargon nu va fi distribuit și transmis în jurul publicului. Păstrați conținutul proaspăt și interesant, totuși tot informativ.

Media deținută Conținutul se află sub titlul de mass-media deținute. De exemplu, pe lângă paginile web standard, prezențele de pe rețelele sociale contribuie la portofoliul nostru de medii deținute, inclusiv conturi Twitter, pagini de fan Facebook, bloguri, canale YouTube etc.

Prin crearea de prezențe în comunitățile în care clienții, potențialii, partenerii și influențatorii se adună și colaborează, putem pune bazele pentru a contribui la obiecte sociale de valoare „câștigate”. Cu cât marketingul bazat pe date poate construi această bază cu conținut publicat, cu atât este mai mare oportunitatea de a interacționa și de a crea conversații despre un brand.

Top