CUM CREĂM UN CONT ÎN SITE  ?

Simplu . Dăm click pe butonul ÎNREGISTRARE din meniul site-ului și introduceți datele necesare ; numele de utilizator , adresa de email , număr de telefon și stabiliți o parolă care o veți utiliza pentru autentificările viitoare în site .

Bifați căsuța SUNT DE ACORD CU TERMENI & CONDIȚII și dați click pe butonul ÎNREGISTRARE . Gata acum contul a fost creat .

VALIDAȚI ADRESA DE EMAIL .

Pentru a putea utiliza site-ul nostru este necesar să validați adresa de email cu care a-ți creat contul în site-ul nostru . Pentru a valida adresa de email mergeți în adresa de email a dumneavoastră și trebuie să aveți un mesaj de confirmare a adresei primit de la site-ul nostru în momentul cand a-ți creat contul în site . Dacă mesajul de la site-ul nostru nu apare în INBOX vă rugăm să verificați și căsuța de SPAM a adresei de email . Uneori datorită unor erori ale serverelor mesajele de confirmare trimise ajung în căsuța de spam .

Dați click pe linkul de activare trimis și gata , contul dumneavoastră a fost confirmat . Puteți începe să postați anunțuri . Vedeți imaginea de mai jos .

 

CUM POSTAȚI ANUNȚURI ?

Simplu . Dați click pe butonul LOGIN din meniul site-ului sau pe butonul verde din partea dreaptă a meniului ( indiferent care dintre acestea deoarece au aceași funcție , mai precis cea de autentificare în site ) . introduceți adresa de email cu care a-ți creat contul în site , parola care a-ți setat-o la crearea contului și apăsați butonul LOGIN . Gata , sunteți direcționat în contul dumneavoastră .

 

O să apară panoul dumneavoastră de utilizator care va arăta ca în imaginea de mai jos ( noi am șters datele completate deoarece sunt confidențiale ) . Pentru a posta anunțuri dați click pe butonul + din partea dreaptă sus , cel care este încercuit în imaginea de mai jos .

În momentul în care a-ți dat click pe butonul + o să fiți direcționat în interfața de adăugare a anunțurilor care arată ca în imaginile de mai jos .

PASUL 1

Adăugați titlul anunțului . Vă rugăm ca titlul să fie scurt și la obiect , să aibă maximum 50 de caractere ( litere și cifre ) deoarece toate celelalte amănunte care doriți să le adăugați le puteți trece în descrierea pe larg , care nu are limitări de conținut sau de cuvinte . Titlul este foarte important din punct de vedere al optimizării conținutului ( noi suntem o agenție de optimizare pentru motoarele de căutare și ca atare știm ceea ce cerem ) și cu căt este mai lung și nespecific cu atat aduce mai puțin trafic și vizitatori . Deci vă rugăm respectați această cerință , în caz contrar ne rezervăm dreptul să corectăm sau chiar să ștergem anunțul , chiar dacă este plătit .

Selectați categoria principală prin derularea categoriilor afișate în căsuța specifică pentru categorii și după selectarea categoriei principale o să apară selectorul pentru subcategorie . Selectați subcategoria aferentă anunțului care doriți să îl publicați și apoi apăsați butonul URMĂTOR .

PASUL 2

Adăugați detaliile necesare postării anunțului , cum ar fi : Tipul de anunț ( în funcție de ceea ce doriți dvs , respectiv  vanzare , cumpărare , închiriere , schimb sau altă opțiune din cele prezente ), Tipul prețului ( dacă este fix , negocial , donație sau altă opțiune existentă ) , selectați Valuta ( dacă doriți să vindeți în lei sau în euro ) , Condiția bunului ( dacă este nou sau folosit ) , adăugați imagini din calculator sau telefon ( atenție la numărul de imagini încărcate conforme cu pachetul dumneavoastră de publicitate achiziționat , la formatul imaginilor deorece se pot încarca doar imagini JPG,JPEG , PNG și la dimensiunea imaginilor deoarece am alocat maxim 1 megabit pentru o imagine ) și completați descrierea sau detaliile bunului sau obiectului care face obiectul anunțului și în continuare completați toate celelalte campuri necesare pentru a furniza informații complete utilizatorilor care sunt interesați de anunțul dumneavoastră ( poate o să pară prea stufos , dar credeți-ne că utilizatorii au devenit tot mai pretențioși sau exigenți și dacă nu găsesc informațiile necesare efectiv ignoră anunțul și merg mai departe ) așa că acest lucru este în avantajul dumneavoastră . După ce a-ți completat toate detaliile dați click pe butonul URMĂTOR din partea dreapta jos a paginii și o să fiți direcționat la ultimele informații necesare .

PASUL 3

Introduceți ultimele detalii cum ar fi numele dumneavoastră , numărul de telefon și selectați județul în care locuiți din lista derulabilă care apare cand puneți mouse-ul pe acest camp . După ce a-ți selectat județul , completați adresa ( orașul sau orașul , strada și numărul ) și apoi treceți la poziționarea pe hartă .

POZIȚIONAREA PE HARTĂ .

Poziționarea pe hartă nu este obligatorie însă în multe cazuri este utilă . Deoarece hărțile Google Maps necesită procedee complicate de implementare și deseori intră în conflict cu alte module , noi utilizăm hărți oferite de către alt developer .

Deci poziționarea pe hartă o puteți face în două moduri ( dvs alegeți doar unul , este valabil oricare dintre ele și face același lucru )

  1. Plasați mouse-ul pe hartă și micșorați sau măriți zoom-ul astfel încat să vedeți locația dumneavoastră . Trageți cu mouse-ul punctul de localizare ( noi l-am așezat implicit ca adresă în București ) asupra adresei dumneavoastră și după asta lăsați mouse-ul liber .
  2. Introduceți coordonatele geografice , respectiv latitudine și longitudine în căsuțele corespunzătoare aflate sub hartă și gata , locația a fost setată .

Acum doar bifați dacă vreți ca acest anunț să fie promovat ( doar dacă aveți cumpărat un pachet de publicitate de la noi ) , apăsați butonul ADĂUGAȚI și gata , anunțul dvs a fost adăugat în site-ul nostru .

GATA . ANUNȚUL DUMNEAVOASTRĂ A FOST PUBLICAT . DACĂ DORIȚI SĂ POSTAȚI ȘI ALTE ANUNȚURI REPETAȚI ACEIAȘI PAȘI  .

Top