Nota de plată uriașă plătită de turiști români pentru un prânz în Năvodari: „Cumpăram 3 porci de banii ăștia!”

Nota de plată uriașă plătită de turiști români pentru un prânz în Năvodari: „Cumpăram 3 porci de banii ăștia!”

Vasile, un turist din Bârlad (Vaslui), a venit la mare în Năvodari, cu soția și copii, dar și cu prietenii. 

Dacă la prețul la cazare nu au avut de ce să se plângă, prânzul i-a costat mai mult că vacanța în sine.

Le-a făcut cu ochiul un restaurant în zona exclusivistă unde, susțin, ei, ospătarii foarte amabili i-au momit cu tot felul de oferte și sugestii, scrie adevarul.ro. La final însă, nota de plata a fost de 3600 de lei, plus 400 de lei bacșiș. 

„De banii ăștia cumpăram trei porci și îmi hrăneam copiii“, a spus Vasile, enumerând bucatele cele mai scumpe din prânzul care vă rămâne de poveste. 

„Captura zilei, trei pești, 1.700 de lei. Un ciolan, 80 de lei, porția de creveți, patru creveți adică, 80 de lei, 20 de lei un crevete, jambon 320 de lei și am mai dat și 300 de lei pe sparanghel”, a declarat turistul care recunoaște că nu a fost atent să verifice prețurile înainte de a da comanda. 

Pe notă mai apar șapte porții de cartofi prăjiți, în valoare de 147 de lei, spaghetele costa 40 de lei, iar un șnițel – 42 de lei. 

În ceea ce privește „captura zilei”, cel mai scump produs de pe nota de plată, acesta a constat în doradă și lup de mare, pește care nu trăiesc în Marea Neagră, așa că titulatura nu este chiar conformă cu adevărul.

Top